Ulrikkes historie - re-operation allerede igen 2003


Forundersøgelserne startede mandag kl. 9.30, dagen før operationen. Vi mødte op på 4144 og startede med at give Ulrikke Emla på armene, derefter gik vi runden til EKG, blodprøver og røntgen. Kl. 13.00 talte vi med Morten, der fortalte at han havde fået fat i en homograft på 17mm. Han håbede at kunne få plads til den, men det var ikke sRikke tegner på gangen på 4144ikkert og vi kunne derfor risikere, at hun skulle have en Contegra graft igen. 

Lige efter talte vi med Peter Bo, anæstesilægen. Vi kunne køre hjem allerede kl. 14.00, så vi hvilede lidt og bagefter spiste vi hos mormor, hvor Matilde skal sove de næste par nætter. Vi kørte til Riget igen kl. 19.00, hvor vi snakkede lidt med nogen af de andre forældre og Ulrikke tegnede. 

Rikke i bad med mediscrup
Senere badede vi Ulrikke med Mediscrup - i det hele taget kunne vi godt mærke, at vi kørte lidt på rutinerne fra sidste år. Vi kendte allerede turen og huskede selv at gøre de nødvendige ting på de rigtige tidspunkter. Det er en rutine, man gerne er foruden. Sidst på aftenen var det i seng på Tigerstuen.

Næste