Ulrikkes historie - ny hjerteklap indsat gennem lysken!


Vi regnede med 2 timers ventetid, men det tog 2½ time, før de ringede og sagde at hun var på vej op til os, der ventede på børneafdelingen 4144. Vi stod spændte og ventede bag glasdøren og kiggede længselsfuldt ned gennem intensivgangen, hvor hun ville komme kørende.
 
1 time efter opvågning - lidt dopet af smertestillende og morfin


Det var en meget pivet pige vi fik tilbage. Hun havde sindsyg ondt i lysken, hvor de i højre side havde lavet en 22mm adgang til at få alt isenkrammet ind igennem. Dette kæmpehul var nu lukket ved at krænge huden ned i hullet og sy et stort korssting hen over. Det gjorde meget ondt på hende, specielt fordi det stadig blødte en del ud gennem hullet og en operationssygeplejerske måtte stå og trykke hårdt ned på det sammensyede hul. I venstre lyske havde hun også et hul, men det var et almindeligt 6mm hul, som bare havde fået et plaster og ikke gjorde særlig ondt.

Imens der blev komprimeret på hullet, kunne anæstesilægen fortælle, at alt var gået som det skulle, og at hun havde fået en fin ny hjerteklap ind på plads. Senere ville Lars Søndergård komme op og fortælle lidt mere detaljeret. Han skulle lige ordne én hjertekat mere...


Næste